1 | 2 | 3 | 4 | 5

Lesmethodes

Elk individu of bedrijf is uniek en daarom zijn onze cursussen op verschillende manieren te volgen. Per cursus is aangegeven met welke lesmethodes deze gevolgd kan worden.

Kies een lesmethode die het beste bij u past. Met elke unieke methode kunt u met of zonder begeleiding van een studiebegeleider uw kennis en kunde van het softwarepakket verhogen.


Klassikaal

U krijgt les op maat waarbij ieder individu uniek is. Bij elke interactieve les wordt de uitleg altijd toegespitst op u als cursist.

Meer Informatie

In-Company

Elke organisatie heeft zijn eigen wensen. Wij bieden u maatwerk trainingen. Deze trainingen worden bij u of op een door u nader te bepalen locatie verzorgd.

Meer Informatie

E-learning

Voor een aantal cursussen hebben wij een nieuwe lesmethode E-learning ontwikkeld. Met E-learning kunt u extra voordelig en direct online starten met uw opleiding.

Meer Informatie

Privéles

Privélessen zijn geschikt als u weinig tijd heeft of als u het prettiger vindt om in een setting van één-op-één een aantal computervaardigheden op te doen.

Meer Informatie

warningCOVID-19

Gezien de ontwikkelingen omtrent COVID-19, neemt Computraining maatregelen om uw gezondheid én die van anderen niet in gevaar te brengen. Zo ontvangt u voor de les handgel om uw handen te ontsmetten en worden alle lesmaterialen na elke training ontsmet. De groepsgrote is beperkt en de onderlinge afstand tussen de cursisten is minimaal 1,5 meter. Onze trainers werken met een beamer en aanwijsstok. Bij ziekteverschijnselen kan een cursist niet deelnemen aan de training. Verder zijn de meeste trainingen ook thuis met E-learning te volgen

Zo vechten we samen tegen corona!

Wilt u meer weten over Computraining computercursussen?

Informeer naar de mogelijkheden. Mail computraining of bel 0475-494150.

© 2021 Computraining ® All Rights Reserved
Webdesign © 2010-2021 Webdesign4you