1 | 2 | 3 | 4 | 5

Excel

Cursus Microsoft Office Excel Spoedcursus

Tijdens deze spoedcursus Excel leert u in 1 dagdeel of 3 avonden hoe u op vrij eenvoudige wijze met Excel ingewikkelde berekeningen kunt uitvoeren.

Meer Informatie

Cursus Microsoft Office Excel Basis

In deze cursus leert u op vrij eenvoudige wijze de basisvaardigheden van Excel en hoe u ingewikkelde berekeningen kunt laten uitvoeren.

Meer Informatie

Cursus Microsoft Office Excel Basis Combi Gevorderd

Tijdens deze cursus Excel leert u een combinatie van basis en gevorderden op uw eigen tempo als u al een beetje basis kennis heeft.

Meer Informatie

Cursus Microsoft Office Excel Gevorderd Deel 1

Na het volgen van de Excel basiscursus kunt u zich verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van het rekenprogramma Excel via de Excel Gevorderd Deel 1 cursus.

Meer Informatie

Cursus Microsoft Office Excel Gevorderd Deel 2

Na het volgen van de Excel basiscursus kunt u zich nog verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van het rekenprogramma Excel via de Excel Gevorderd Deel 2 cursus.

Meer Informatie

Cursus Microsoft Office Excel Functies en Formules Basis

In deze cursus leert u hoe u de meest handig berekeningen kunt laten uitvoeren en hoe grote hoeveelheid data overzichtelijk gemaakt kan worden.

Meer Informatie

Cursus Microsoft Office Excel Functies en Formules Gevorderd

In deze cursus leert u nog meer over hoe u de meest handig berekeningen kunt laten uitvoeren en hoe om te gaan met grote hoeveelheid data.

Meer Informatie

Cursus Microsoft Office Excel Data-analyse

Na het volgen van de cursus Excel Basis Combi Gevorderd kunt u zich met deze cursus verder gaan verdiepen in de complexere mogelijkheden met Excel.

Meer Informatie

Cursus Microsoft Office Excel Draaitabellen geavanceerd

Na het volgen van de cursus Excel Basis Combi Gevorderd kunt u zich met deze cursus verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van draaitabellen met Excel.

Meer Informatie

Cursus Microsoft Office Excel Dashboards Gevorderd

Na het volgen van de cursus Excel Basis Combi Gevorderd kunt u zich nog verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van het rekenprogramma Excel met deze cursus.

Meer Informatie

Wilt u meer weten over Computraining computercursussen?