1 | 2 | 3 | 4 | 5

Een betrouwbare partner!

Bedankt voor uw interesse in de opleidingen en diensten van Computraining. Wij zijn trots op onze aanpak en persoonlijke begeleiding. Uw wensen en opleidingseisen staan bij ons centraal. Speciaal voor bedrijven stellen wij een trainingspakket samen waarmee u de kennis en prestaties van al uw medewerkers kunt verbeteren.

De snelle ontwikkelingen op het gebied van software maken het belangrijk ervoor te zorgen dat uw personeel over de optimale kennis beschikt.

Wat kan Computraining voor u betekenen?

Het is voor ons mogelijk zowel trainingen in groepsverband als privé lessen te geven. Specifieke opleidingswensen die voor u van belang zijn kunnen wij op maat verzorgen.

Waarom Computraining?

Computraining is niet de grootste opleider van Nederland, wel een met de meest enthousiaste trainers, die naast trainen ook kennis hebben van de praktijk. Ook biedt Computraining een zeer persoonlijke benadering en aanpak. De kwaliteit van onze opleidingen is terug te zien in onze positieve referenties.

Computraining Incompany opleidingen

warningCOVID-19

Gezien de ontwikkelingen omtrent COVID-19, neemt Computraining maatregelen om uw gezondheid én die van anderen niet in gevaar te brengen. Zo ontvangt u voor de les handgel om uw handen te ontsmetten en worden alle lesmaterialen na elke training ontsmet. De groepsgrote is beperkt en de onderlinge afstand tussen de cursisten is minimaal 1,5 meter. Onze trainers werken met een beamer en aanwijsstok. Bij ziekteverschijnselen kan een cursist niet deelnemen aan de training. Verder zijn de meeste trainingen ook thuis met E-learning te volgen

Zo vechten we samen tegen corona!

Wilt u meer weten over Computraining computercursussen?

Informeer naar de mogelijkheden. Mail computraining of bel 0475-494150.

© 2021 Computraining ® All Rights Reserved
Webdesign © 2010-2021 Webdesign4you