1 | 2 | 3 | 4 | 5

Bedrijfslogo en huisstijl

De eerste indruk van uw bedrijf gebeurt door het zien van uw logo. Onze grafisch ontwerper is u graag van dienst met het moderniseren van uw logo of zelfs met het ontwerpen van een volledig nieuw logo inclusief uw huisstijl.

Hierbij kunt u denken aan uw briefpapier, visitekaartjes maar natuurlijk ook aan de uitstraling van uw website. Na een kennismakingsgesprek zal onze grafisch ontwerper 3 nieuwe logo’s voor u ontwerpen voor een vaststaand bedrag. U kunt dan een keuze maken van waaruit verder gewerkt en/of ontworpen kan worden. Op dit punt gekomen, zullen wij voor u een passende offerte maken voor het gehele ontwerptraject tot aan de oplevering. Neem contact met ons op via 0475-494150 en informeer naar de verrassende mogelijkheden.

Sjablonen

sjablonen

Voor een bedrijf is het belangrijk eenduidig naar buiten te treden. Graag helpen wij u met het ontwerpen van sjablonen waarmee iedereen kan werken. Op deze wijze staat de opmaak van uw uitingen vast waarmee u professioneel en herkenbaar naar buiten treedt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er een goede en werkbare instructie en/of cursus verzorgd wordt. Het is zelfs mogelijk hiervoor via Computraining een workshop te laten verzorgen door een communicatiedeskundige.

 

warningCOVID-19

Gezien de ontwikkelingen omtrent COVID-19, neemt Computraining maatregelen om uw gezondheid én die van anderen niet in gevaar te brengen. Zo ontvangt u voor de les handgel om uw handen te ontsmetten en worden alle lesmaterialen na elke training ontsmet. De groepsgrote is beperkt en de onderlinge afstand tussen de cursisten is minimaal 1,5 meter. Onze trainers werken met een beamer en aanwijsstok. Bij ziekteverschijnselen kan een cursist niet deelnemen aan de training. Verder zijn de meeste trainingen ook thuis met E-learning te volgen

Zo vechten we samen tegen corona!

Wilt u meer weten over Computraining computercursussen?

Informeer naar de mogelijkheden. Mail computraining of bel 0475-494150.

© 2022 Computraining ® All Rights Reserved
Webdesign © 2010-2022 Webdesign4you