1 | 2 | 3 | 4 | 5

Bedrijfslogo en huisstijl

De eerste indruk van uw bedrijf gebeurt door het zien van uw logo. Onze grafisch ontwerper is u graag van dienst met het moderniseren van uw logo of zelfs met het ontwerpen van een volledig nieuw logo inclusief uw huisstijl.

Hierbij kunt u denken aan uw briefpapier, visitekaartjes maar natuurlijk ook aan de uitstraling van uw website. Na een kennismakingsgesprek zal onze grafisch ontwerper 3 nieuwe logo’s voor u ontwerpen voor een vaststaand bedrag. U kunt dan een keuze maken van waaruit verder gewerkt en/of ontworpen kan worden. Op dit punt gekomen, zullen wij voor u een passende offerte maken voor het gehele ontwerptraject tot aan de oplevering. Neem contact met ons op via 0475-494150 en informeer naar de verrassende mogelijkheden.

Sjablonen

sjablonen

Voor een bedrijf is het belangrijk eenduidig naar buiten te treden. Graag helpen wij u met het ontwerpen van sjablonen waarmee iedereen kan werken. Op deze wijze staat de opmaak van uw uitingen vast waarmee u professioneel en herkenbaar naar buiten treedt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er een goede en werkbare instructie en/of cursus verzorgd wordt. Het is zelfs mogelijk hiervoor via Computraining een workshop te laten verzorgen door een communicatiedeskundige.

 

Wilt u meer weten over Computraining computercursussen?