1 | 2 | 3 | 4 | 5

Diensten

Naast het geven van Cursussen biedt Computraining nog een een aantal andere diensten aan. Hieronder een greep uit onze diensten.


Bedrijfslogo en huisstijl

De eerste indruk van uw bedrijf gebeurt door het zien van uw logo. Onze grafisch ontwerper is u graag van dienst met het moderniseren van uw logo of zelfs met het ontwerpen van een volledig nieuw logo inclusief uw huisstijl.

Meer Informatie

Onze computerruimtes zijn te huur!

Wij beschikken door heel Nederland over diverse comfortabele computerruimtes. Deze cursusruimten zijn te huur!

Meer Informatie

Webdesign

Een eigen website nodig? Computraining is dan uw ideale partner! Wij richten ons als webdesigner met name op de zelfstandig ondernemer, het midden- en kleinbedrijf, vereningingen en stichtingen maar ook op de particulier. Wij ontwikkelen en beheren websites.

Meer Informatie

Op zoek naar een goede baan? Bezoek dan de website van Jobsora

Jobsora - de website, waarvan het belangrijkste en enige doel is om te helpen bij het vinden van een goede baan. Op Jobsora vindt u relevante vacatures in het hele land. Met elke dag nieuwe vacatures van meer dan 250 vacaturesites en directe werkgevers in Nederland.

Jobsora-Vacatures in Nederland

warningCOVID-19

Gezien de ontwikkelingen omtrent COVID-19, neemt Computraining maatregelen om uw gezondheid én die van anderen niet in gevaar te brengen. Zo ontvangt u voor de les handgel om uw handen te ontsmetten en worden alle lesmaterialen na elke training ontsmet. De groepsgrote is beperkt en de onderlinge afstand tussen de cursisten is minimaal 1,5 meter. Onze trainers werken met een beamer en aanwijsstok. Bij ziekteverschijnselen kan een cursist niet deelnemen aan de training. Verder zijn de meeste trainingen ook thuis met E-learning te volgen

Zo vechten we samen tegen corona!

Wilt u meer weten over Computraining computercursussen?

Informeer naar de mogelijkheden. Mail computraining of bel 0475-494150.

© 2021 Computraining ® All Rights Reserved
Webdesign © 2010-2021 Webdesign4you