1 | 2 | 3 | 4 | 5

Privéles

Privélessen zijn geschikt als u weinig tijd heeft of als u het prettiger vindt om in een setting van één-op-één een aantal computervaardigheden op te doen. Computraining verzorgt de les privé bij u op locatie of op één van onze eigen locaties.

Omdat iedereen op zijn of haar eigen tempo leert, blijkt soms de klassikale benadering niet goed te werken. Ook kan de taal een barrière zijn. Daarnaast is het prettig dat bepaalde onderwerpen nader voor u behandeld worden, waar u in een klassikale computertraining zelden de kans voor krijgt.

Particulier en Zakelijk

Zowel als particuliere klant als zakelijke klant kunt u bij ons terrecht voor privéles.

Diverse programma's

Denk bij privélessen niet alleen aan standaardprogramma's zoals Office, Adobe en Apple. U kunt ook bij ons terecht met vragen over uw iPad (of andere tablet), programmeren, iPhone, enzovoort.

Meer informatie

Afhankelijk van uw wensen en locatie worden de kosten bepaald. Bel 0475-494150 voor meer informatie of mail computraining.

warningCOVID-19

Gezien de ontwikkelingen omtrent COVID-19, neemt Computraining maatregelen om uw gezondheid én die van anderen niet in gevaar te brengen. Zo ontvangt u voor de les handgel om uw handen te ontsmetten en worden alle lesmaterialen na elke training ontsmet. De groepsgrote is beperkt en de onderlinge afstand tussen de cursisten is minimaal 1,5 meter. Onze trainers werken met een beamer en aanwijsstok. Bij ziekteverschijnselen kan een cursist niet deelnemen aan de training. Verder zijn de meeste trainingen ook thuis met E-learning te volgen

Zo vechten we samen tegen corona!

Wilt u meer weten over Computraining computercursussen?

Informeer naar de mogelijkheden. Mail computraining of bel 0475-494150.

© 2022 Computraining ® All Rights Reserved
Webdesign © 2010-2022 Webdesign4you