1 | 2 | 3 | 4 | 5

Onze examens

Elke privéles cursus die Computraining aanbiedt wordt afgesloten met een examen dat door Computraing zelf is samengesteld, en is inbegrepen bij de cursusprijs. Iedere cursist heeft één mogelijkheid tot herexamen. Dit herexamen moet afgelegd worden binnen de gestelde termijn. Deelnemers aan onze klassikale Office cursussen hebben geen examen, maar krijgen na afloop van de training wel een certificaat van deelname.

In samenwerking met Compu Act opleidingen examineren wij ook voor:

Microsoft Office Specialist | MOS

Na het volgen van een Microsoft Office cursus kunt u, tegen meerkosten, een examen doen voor Microsoft Office Specialist (MOS). De Microsoft Office Specialist (MOS) certificering wordt wereldwijd erkend als de belangrijkste certificatie die wordt gekozen om kennis en vaardigheden aan te tonen die horen bij de Microsoft Office programma’s. De certificering is geschikt voor eindgebruikers tot helpdeskmedewerkers.

Adobe

Deelnemers aan onze klassikale Adobe cursussen hebben geen examen, maar krijgen na afloop van de training wel een certificaat van deelname. Op elk certificaat wordt vermeld wanneer het is behaald en wat de vaardigheden zijn die in de cursus zijn geleerd.

Autodesk

Na het volgen van een training in een Autodesk product krijgt een cursist een certificaat van deelname mee. Dit zegt echter niets over de vaardigheden van de cursist. Door een officieel Autodesk gecertificeerd examen af te leggen kunt u uw kennis en kwaliteiten wél aantonen. De Officiële Autodesk Certificering is wereldwijd erkend en zegt echt iets over uw vaardigheden.


Erkenning

Een vraag die vaak aan ons wordt gesteld is of onze opleidingen en certificaten erkend zijn. Er zijn verschillende soorten erkenning te onderscheiden. Instituutserkenning en maatschappelijke erkenning. Er zijn talloze kleine opleidingsinstituten in Nederland, die allemaal hun eigen opleidingen en examens verzorgen. De certificaten van deze instituten worden enkel erkend door hen zelf. Zo is de kwaliteit ervan moeilijk te bepalen. Een klein instituut kan in de omgeving van de vestiging bekend staan als een kwalitatief sterke opleider, maar buiten de regio is de opleider onbekend.

Compu Act Opleidingen is al geruime tijd flink aan het groeien, en heeft ondertussen vestigingen door bijna het hele land. Omdat Compu Act tot een grote landelijke aanbieder aan het uitgroeien is, met een bekende naam, is er in feite sprake van een maatschappelijke erkenning voor deze certificaten.

warningCOVID-19

Gezien de ontwikkelingen omtrent COVID-19, neemt Computraining maatregelen om uw gezondheid én die van anderen niet in gevaar te brengen. Zo ontvangt u voor de les handgel om uw handen te ontsmetten en worden alle lesmaterialen na elke training ontsmet. De groepsgrote is beperkt en de onderlinge afstand tussen de cursisten is minimaal 1,5 meter. Onze trainers werken met een beamer en aanwijsstok. Bij ziekteverschijnselen kan een cursist niet deelnemen aan de training. Verder zijn de meeste trainingen ook thuis met E-learning te volgen

Zo vechten we samen tegen corona!

Wilt u meer weten over Computraining computercursussen?

Informeer naar de mogelijkheden. Mail computraining of bel 0475-494150.

© 2022 Computraining ® All Rights Reserved
Webdesign © 2010-2022 Webdesign4you