1 | 2 | 3 | 4 | 5

Webdesign

Een eigen website nodig? Computraining is dan uw ideale partner! Wij richten ons als webdesigner met name op de zelfstandig ondernemer, het midden- en kleinbedrijf, vereningingen en stichtingen maar ook op de particulier. Wij ontwikkelen en beheren websites.

Onze websites worden gebouwd met het content management system 'Joomla!' zodat het voor uzelf mogelijk is, zonder technische kennis, uw eigen website te beheren. Wij bieden een totaalconcept tegen een zeer scherpe prijs. De websites worden door ons aangeboden in diverse pakketten voor een vaste lage prijs. Wij ontwerpen uw website, plaatsen deze op het Internet en zorgen voor onderhoud. Wij hebben een zeer ruime ervaring met 'Joomla!' webdesign.

Webpakket Silver

Webpakket Silver

Dit webdesign pakket is speciaal ontworpen voor de (startende) ondernemer of professional zoals bijvoorbeeld een éénmanszaak, VOF, vereniging, stichting of als particulier. Met dit pakket bespaart u tijd en geld dat u kunt gebruiken voor het succesvol starten van uw onderneming. Met dit pakket bent u verzekerd van een goede representatie op het internet en kunt u starten met het aantrekken van meer klanten. De website wordt ontwikkeld op basis van Joomla.

In het silver webdesign pakket maakt u een keuze uit meerdere webdesign ontwerpen en wij zorgen dat de set-up van de site wordt gedaan. De header wordt voorzien van uw bedrijfsnaam met een slogan. Content (tekst & afbeeldingen) plaats u zoveel mogelijk zelf. U heeft de vrijheid om content, uiterlijk en producten geheel zelfstandig verder vorm te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij het vullen van de content van u over nemen. Dit pakket is de ideale starterssubsidie. Voor startende ondernemers die wel wat hulp kunnen gebruiken, een ideaal pakket.

 

Webpakket Gold

Webpakket Gold

Dit webdesign pakket is speciaal ontworpen voor de ondernemer of professional die met een individueel ontworpen website snel en goed op het internet aanwezig wil zijn of de huidge website wil laten opfrissen. De website wordt ontwikkeld op basis van Joomla.

Wij maken samen u een individueel ontwerp in het goldpakket. Andere wensen en functionaliteiten worden in de vorm van standaard modules en componenten in uw website door ons ingebouwd. Uw eventuele huidige website kan door ons worden nagebouwd, waardoor u de beschikking krijgt over een volwaardig content management systeem. Content (tekst & afbeeldingen) plaatst u zoveel mogelijk zelf. U heeft de vrijheid om content, uiterlijk en producten geheel zelfstandig verder vorm te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij het vullen van de content van u over nemen. Modules en componenten kunnen later ook worden toegevoegd.

 

Webpakket Platinum

Webpakket Platinum

Dit webdesign pakket is speciaal ontworpen voor iedereen die met een individueel ontworpen website kwalitatief op het internet aanwezig wil zijn of de huidge website wil moderniseren. De website wordt ontwikkeld op basis van Joomla. In dit pakket zitten de meest recente Joomla technieken. Uw platinum website wordt projectmatig samen met u of uw partners ontworpen.

Het platinum pakket bevat alles wat u nodig heeft om professioneel en kwalitatief op het internet aanwezig te zijn. Wij maken samen u een individueel ontwerp, tevens kunnen wij in overleg met u uw huisstijl ontwerpen of uw website aanpassen aan uw bestaande huisstijl. Andere wensen en functionaliteiten worden in de vorm van modules en componenten in uw website door ons ingebouwd. Bij modules en componenten is maatwerk mogelijk en kunt u wensen aangeven over hoe een component of module zou moeten werken en er uit moet zien. Wij zoeken de best match. Uw eventuele huidige website kan door ons worden nagebouwd, waardoor u de beschikking krijgt over een volwaardig content management systeem. Content (tekst & afbeeldingen) worden door ons geplaatst. U heeft de vrijheid om content, uiterlijk en producten geheel zelfstandig verder vorm te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij het actualiseren van uw website van u over nemen. Modules en componenten kunnen later ook worden toegevoegd.

 

Geïntresseerd in een van deze pakketten?

Vraag vrijblijvend een offerte. Mail computraining of bel 0475-494150.

Wilt u meer weten over Computraining computercursussen?