1 | 2 | 3 | 4 | 5

Onze computerruimtes zijn te huur!

Wij beschikken door heel Nederland over diverse comfortabele computerruimtes. Deze cursusruimten zijn te huur!

Inrichting Trainingsruimte

Onze trainingslocaties beschikken over lokalen voor 4 tot 60 personen. Al onze trainingslocaties zijn uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Tevens is er voldoende (openbare) parkeergelegenheid aanwezig.

Alle cursusruimten beschikken over beamer, projectiescherm, whiteboard, en docentenwerkplek. Alle lokalen hebben ruime werkplekken en alle computers zijn aangesloten op een (wifi) netwerk met Internettoegang. Bij de verhuur van onze lokalen is inbegrepen de Windows installatie, Office en data opslag.

Locatie Limburg

sjablonen

Voor het het huren van een cursusruimte in Limburg werken wij samen met Global Maritime Education in Tegelen.

Meer informatie over deze centraal gelegen en eenvoudig bereikbare locatie, faciliteiten en mogelijkheden vindt u op de website van Maritime Education.

Voor offerte mail of bel Computraining.

 

Naar Martime Education

Overige Locaties

Overige Locaties

Verder beschikken wij over diverse comfortabele computerruimtes door heel Nederland.

Hiervoor werken wij samen met Compu Act Opleidingen. Informatie over het huren van een van deze andere cursusruimten vindt u op de website van Compu Act.

Voor uitgebreide informatie en offerte kunt u bellen 023-5513409.

 

Naar Compu ACt

warningCOVID-19

Gezien de ontwikkelingen omtrent COVID-19, neemt Computraining maatregelen om uw gezondheid én die van anderen niet in gevaar te brengen. Zo ontvangt u voor de les handgel om uw handen te ontsmetten en worden alle lesmaterialen na elke training ontsmet. De groepsgrote is beperkt en de onderlinge afstand tussen de cursisten is minimaal 1,5 meter. Onze trainers werken met een beamer en aanwijsstok. Bij ziekteverschijnselen kan een cursist niet deelnemen aan de training. Verder zijn de meeste trainingen ook thuis met E-learning te volgen

Zo vechten we samen tegen corona!

Wilt u meer weten over Computraining computercursussen?

Informeer naar de mogelijkheden. Mail computraining of bel 0475-494150.

© 2021 Computraining ® All Rights Reserved
Webdesign © 2010-2021 Webdesign4you